Asla Bir Şey Olmadı - Sesli Kitap




Sesli Kitap Edebiyatın Yeni Şekli Olabilir mi?

Yazar Şebnem Pişkin içimizi aydınlatan, ruhumuzu ısıtan, yüksek tesirli romanlarına bir yenisini daha ekledi.  Yeni romanı Asla Bir Şey Olmadı yayıncılıkta bir ilk’e imza atarak sesli kitap olarak geçtiğimiz günlerde yayınlandı. 

Salgın döneminde herkes evde kalsın, herkes kitap okusun amacıyla yeni kitabını sesli kitap halinde yayınladığını söyleyen yazar Şebnem Pişkin yazdıklarını bu şekilde çok daha geniş kitlelere ulaştırabileceğini belirtiyor. 

Gazeteci Minâ ile sanatkâr Barbaros Hakkı Bey’in zamandan ve mekandan bağımsız hikayesi bilhassa şaşırtıcı finaliyle okuyucuları derinden etkiliyor. Romandan daha kısa, hikayeden daha uzun bir tür olan “novella” ya güzel bir örnek teşkil eden Asla Bir Şey Olmadı kalplerini ve kulaklarını açanlar için sesli kitap halinde Şebnem Pişkin Youtube kanalında kitapseverleri bekliyor. 

İleri ki zamanda okurların talebi doğrultusunda kitabın basılı olarak da yayınlanabileceğini söyleyen yazar, sıradaki sesli kitabın çalışmalarına şimdiden başladı. 

Üç bölüm halinde yayınlanan videoları aşağıda izleyebileceğiniz gibi yazarın kanalına abone olarak sıraki sesli kitaplardan da anında haberdar olabilirsiniz. 













Yorum Gönder

0 Yorumlar