1001 Gece Masalları





Ne zamandır bitirmeye yerindiğim, okusam mı okumasam mı diye düşündüğüm, gazeteden kupon toplayarak aldığım Olympos Yayınları'ndan 1001 Gece Masalları Seçmeler isimli kitabı okudum.

Şimdi evvela bu bakınızı vermezsem olmaz (bknz: arap pornosu) Okuduğum edisyondan olsa gerek pek bir numarasını göremedim. Zaten seçmeler yapılırken, Sinbad, Alibaba ve Kırk Haramiler, Alaaddin'in Sihirli Lambası gibi masallar devre dışı bırakılmış. Açıkçası o masalların orjinal hallerini okumak isterdim. Bu hali ile genç mastırbatörlere hitab eden zavallı bir yayın olmuş. Eğer başka bir versiyonunu okuyan varsa lütfen beni bilgilendirsin. Zira YKY'nin deri ciltli, kutulu, tuğla edisyon harika iki ciltlik bir baskısı var. Onu alıp almamaya hala karar veremedim. Ki bu masal serisinden beklentim yüksekti ancak hiç tatmin olmadım. Bunun en büyük sebebi erotizmin kahvehane seviyesinde işlenmiş olması. En mütevazi iki örneği aşağıda veriyor huzurlarınızdan çekiliyorum. 
Bu yaşlı vezir, bir örümcek ağını örgüzünü bozmadan çözecek, uyuyan bir kişiyi uyandırmadan dişlerini sökecek, aç bir bedevinin dişleri arasından lokmayı aşıracak ve adam ardını dönünceye kadar bir zenciyi üst üste üç kez düzecek kadar yetenekliymiş.
Böylece sabaha kadar defalarca birlikte olarak sevişmişler, ah sesleri oh seslerine karışarak defalarca orgazm olmuşlar. Şehvetin ateşli zevkini tadarak artık yorgunluktan kıpırdayamaz hale geldiklerinde birbirlerine sarılmışlar, elleri kenetlenip genç yürekleri birbirleri için 
çarparak uyuyakalmışlar. Ertesi gün kalktıklarında kaldıkları yerden devam ederek günlerce süren doyumsuz bir duyguyla sevişmişler. Büyük bir mutluluk içinde yaşayıp gitmişler.

Yorum Gönder

0 Yorumlar